HR-partner Falun 20:2018:101 - Landstinget Dalarna

HR-partner Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Personalenheten består av funktionerna verksamhetsnära HR-stöd, HR-direkt, kompetensförsörjning, förhandling, utbildning, lön & HR-system samt kommunikation. Vi jobbar utifrån våra grundbultar glädje, proffsighet och drivkraft.

Vill du vara med på vår gemensamma resa mot en nytänkande och handlingskraftig stödfunktion?

HR organisationen inom Landstinget Dalarna har genomgått en förändringsresa och står nu redo att ta nästa steg. Glädjande nog har vi därför fått möjlighet att nu rekrytera fler medarbetare som får chansen att vara med och bygga en ännu starkare HR organisation. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling inom hela HR området.

Vi består idag av ca 100 medarbetare som i huvudsak är placerade i Falun och Mora med ett länsövergripande uppdrag.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi HR-partner till den verksamhetsnära funktionen.
Vi är ett team på ca 20 personer med placering i Falun och Mora som levererar ett strategiskt HR-stöd till chefer i hela landstinget.

Rollen är inriktad mot olika verksamheter i organisationen, där du representerar HR i ledningsgruppsarbetet.

Som HR-partner ansvar du för att bland annat implementera, driva och utveckla HR-processer.
Du kommer att stödja chefer på olika nivåer strategiskt, men med operativa inslag, och därmed bidra med HR- perspektivet i deras verksamhetsutveckling.

Det är viktigt att du verkar proaktivt för att underlätta och bidra till att vi i landstinget når våra verksamhetsmål.

Du kommer att arbeta både självständigt, gemensamt med kollegor i teamet och tillsammans med andra HR-funktioner. Detta för att gemensamt skapa ett effektivt HR-stöd med hög kvalitet till våra chefer.

Du kommer att förvärva en djup och bred kompetens inom HR-området och dessutom ha möjlighet att fördjupa dig inom ett eller fler speciella områden.
Vi satsar helhjärtat på dig och vill du utveckla dig i din yrkesroll finns alla möjligheter till det hos oss!

Resor främst inom länet kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning från Personal- och Arbetsvetenskapsprogrammet eller annan likvärdig akademisk utbildning samt flerårig erfarenhet av kvalificerat HR-arbete.

B-körkort är meriterande.

Rollen som HR-partner ställer stora krav på strategiskt tänkande och att du innehar en bred och djup kunskap inom HR, gärna med fördjupning inom något område.

För att lyckas i detta uppdrag krävs att du både kan leda dig själv och andra.
Du har ett pedagogiskt och konsultativt förhållningssätt som ska resultera i stärkta och kunniga chefer.
Du är trygg och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer och föra en konstruktiv dialog.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom de är en förutsättning för att du ska bli framgångsrik och trivas i den här rollen.

Tycker du att ovanstående beskrivning låter lockande och stämmer in på din profil? Vill du bli vår nya kollega?
Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan med CV och personligt brev.

Vi samarbetar med andra arbetsgivare i Dalarna genom Rekryteringslots, som bland annat erbjuder medflyttarservice till dig och din partner/familj om ni flyttar till länet på grund av arbete hos oss.

Cecilia Lundin, HR-chef cecilia.lundin@ltdalarna.se, kan nås via tfn from 8 augusti på tfn 023-490906.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.