Medicinsk sekreterare, Kirurgkliniken, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Kirurgkliniken på Falu lasarett består av tre vårdavdelningar, kirurgmottagning samt onkologmottagning. Vi arbetar med standardiserade vårdförlopp och behöver förstärka gruppen för medicinska sekreterare.
Vill du bli en del av vårt team?

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare ansvarar du för medicinsk dokumentation såsom journalanteckningar, intyg, brev, registrering av väntelistor, remisshantering och diagnosregistrering.
Receptionstjänst kan också förekomma, vilket innebär att du blir vårt ansikte utåt.

Välkommen till en stimulerande arbetsplats där du tillsammans med arbetskamrater i olika yrkeskategorier arbetar för en god arbetsmiljö med patienten i fokus.

Kvalifikationer

Du har någon av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Dina egenskaper:
- noggrannhet och ansvarsfullhet
- god förmåga att kommunicera i både tal och skrift
- servicekänsla och intresse för människor
- förmåga att arbeta både självständigt och i team

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.