Läkarassistent vikariat, Vårdcentral Säter.

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Säter är en av landstingets vårdcentraler och är belägen på natursköna Skönviksområdet i Säter och har ca 9300 listade patienter. Hos oss arbetar ca 40 personer inom olika yrkeskategorier.
Hos oss är allt samlat under ett tak och vi kan erbjuda bred kompetens på ett ställe för hela familjen. Här finns läkare med olika specialiteter; allmänläkare, barn- och ungdomsläkare. Vi har även läkaransvar för kommunens särskilda boenden.
Sjuksköterskor och distriktssköterskor finns med olika specialområden t.ex. diabetes, KOL/astma, hypertoni
och barnhälsovård. Våra barnmorskor arbetar med mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning,
klimakterierådgivning och gynekologiska hälsokontroller. Vårdcentralen har en rehabenhet med 5 sjukgymnaster/fysioterapeuter samt en arbetsterapeut. Vi har även en samtalsmottagning för vuxna och en samtalsmottagning för barn och unga.

Att under handledning, efter överenskommelse med handledare delta i vid enheten förekommande arbetsuppgifter.
Tjänsten ska ses som en viktig förberedelse inför läkaryrket men är inte att ses som vikarierande underläkare som enligt Socialstyrelsen ställer särskilda krav.

Kvalifikationer

Grundläggande medicinska kunskaper.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.