Sjuksköterska/Distriktssköterska till Vårdcentral Grycksbo

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter är mottagningsarbete och telefonrådgivning.
Vårt journalsystem är helt datoriserat och vi arbetar i TakeCare.

Grycksbo är en väl fungerande, trevlig vårdcentral med ett upptagningsområde på ca 6000 invånare. Den ligger 13 km från centrala Falun och har goda bussförbindelser.

Vi är ca 20 st anställda med en vårdcentral som omfattar läkarmottagning, distriktssköterskemottagning och olika typer av specialistmottagningar. MVC/BVC finns i samma byggnad.

Vi lägger stor vikt vid kvalité och tillgänglighet och har ett gott samarbetsklimat på vår vårdcentral.

Kvalifikationer

Du är legitimerad Sjuksköterska/distriktssköterska.

Erfarenhet och vana av telefonrådgivning och mottagningsarbete på vårdcentral/mottagning är meriterande liksom din personliga lämplighet som erfarenhet o kunnande, ett gott bemötande och utvecklingsbenägenhet.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.