Medicinsk sekreterare till Kirurgkliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Medicinsk sekreterare till Kirurgkliniken Falun med placering på Bariatrisk mottagning.

Arbetsplatsbeskrivning
Bariatrisk mottagning i Falun tillhör Kirurgkliniken och är Dalarnas länsspecialitet för patienter med fetma.
Vi finns i trevliga lokaler med god arbetsmiljö.

Se vår hemsida för information:
http://www.ltdalarna.se/Halso--och-sjukvard/Specialiserad-vard/Kirurgi/Falun/Bariatrisk-mottagning/

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och enskilt med varierande arbetsuppgifter.
Arbetet består företrädesvis av medicinsk dokumentation, reception/kassaarbete, patientadministrativa uppgifter, telefonservice och posthantering.
Sekreterarna medverkar också i enhetens utvecklings- och forskningsarbete och har täta kontakter med patienter och behandlande personal.
Arbetstiden är under dagtid på vardagar.

Kvalifikationer

Du har någon av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120p, YH-utbildning 400 poäng, eller 1 årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Goda kunskaper i svenska, medicinsk terminologi.
Förmåga att arbeta självständigt och i grupp mot verksamhetens mål.
Stor betydelse läggs vid personlig lämplighet till exempel samarbetsförmåga och serviceskicklighet vid internt och externt arbete.

Meriterande är flerårig erfarenhet av hälso-sjukvård samt vana av receptionsarbete.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.