Arbetsterapeut inom Specialiserad akut slutenvård (tv) Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Arbetsterapi Akutrehab, Falu lasarett
Tillsvidareanställning inom akut- och rehabiliteringsverksamhet, Specialiserad slutenvård.

Arbetsterapiverksamheten finns samlad i en gemensam enhet med ca 65 medarbetare, fördelat på tre av länets lasarett.
Arbetsterapi Akutrehab, med ca 17 arbetsterapeuter, träffar patienter på Falu lasaretts alla akuta kliniker i både i sluten- och öppenvård. Exempelvis stroke, allm. medicin och ortopedi, handteam, palliativt team, barn, reuma och kirurgi.

Du kommer att arbeta i Specialiserad akut slutenvård i samverkan med övrig personal.
Dina arbetsuppgifter:
- Utföra bedömning/behandling/träning av aktivitets- och funktionsförmåga
- Hjälpmedelsförsörjning
- Samordning med övriga aktörer i vårdkedjan är en viktig del i arbetet.

Du får introduktion och en fadder som stöd i ditt dagliga arbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut.
Meriterande är formell kunskap om och erfarenhet av strokerehabilitering.
Stor vikt läggs vid förmåga att klara en varierande arbetsbelastning och ett varierande tempo, förmåga att kunna prioritera, samarbeta och personlig lämplighet.
Körkort krävs.

Eftersom vi arbetar i Specialiserad sjukvård är kompetensutveckling nödvändig och självklar hos oss.
Du får utmaningar och möjlighet att utvecklas som arbetsterapeut. Du kommer att, i ett bra arbetsklimat, arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och delta i de utvecklingsarbeten som bedrivs inom verksamheten.

Låter det här intressant? Hör av dig oavsett varifrån du kommer, vilket kön du har eller hur gammal du är, om du har det som förväntas i vår verksamhet! Vi välkomnar alla sökanden.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.