Undersköterska Infektionskliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Infektionskliniken i Falun är den enda specialistkliniken för infektionssjukdomar i Dalarna och vi fyller en länsfunktion för omhändertagandet av komplicerade infektionsfall.

Vår avdelning har 27 vårdplatser med isoleringsrum. Vi vårdar till största delen svårt sjuka patienter med hög vårdtyngd, alla patienter läggs in akut. Patienterna har bland annat svår sepsis, endocarditer, CNS-infektioner, komplicerade luftvägsinfektioner, TBC, komplicerade hud- och mjukdelsinfektioner, akuta gastroenteriter, patienter med multiresistenta bakterier, ortopediska infektioner och övriga infektioner med hög smittsamhet.

Kvalifikationer

Arbetet med patienterna sker i samarbete med sjuksköterska, läkare och paramedicin. Som undersköterska på Infektionskliniken är du flexibel och ansvarsfull. Du arbetar i den patientnära omvårdnaden som även innefattar medicinska kontroller och provtagningar.

Du är delaktig i verksamhetens utveckling samt har en god förmåga att samarbeta och hantera stressiga situationer. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av svårt sjuka patienter och/eller infektionssjukvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi inbjuder dig till ett spännande och utmanande arbete.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.