Vikarierande chef för medicinska sekreterare kirurgin Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Uppdraget är en visstidsanställning under sex månader för en sjukskrivning med möjlighet till en tillsvidareanställning.
Som chef för de medicinska sekreterarna ingår ekonomiskt ansvar samt personalansvar, att samordna och leda personalen, men också att aktivt ingå i det dagliga administrativa arbetet. Du är en viktig servicefunktion för både patienter och personal. I arbetsuppgifterna ingår att ha en övergripande samordning av lokaler, IT-utrustning, telefoner med mera samt utgöra administrativt stöd till verksamhetschef och ledningsgrupp.

Det dagliga administrativa arbetet innefattar bland annat medicinsk dokumentation samt telefon, posthantering, diarieföring och registrering i datasystem. Du förväntas även bidra till och utveckla nya rutiner, vara till stöd för övrig personal gällande datafrågor och administrativa arbetsuppgifter.
Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i kirurgklinikens ledningsgrupp. 1:a linje chefsuppdraget är ett förordnande och du har en tillsvidareanställning i din grundprofession som medicinsk sekreterare. Intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde snarast.

Kvalifikationer

Medicinska sekreterarprogrammet 120 poäng, Vårdadministrativa programmet 120 poäng, YH-utbildning 400 poäng eller 1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Erfarenhet av att leda en administrativ verksamhet inom hälso- och sjukvård är meriterande. Erfarenhet och god kompetens inom administration och allmän datakunskap förutsätts. Erfarenhet av att arbeta i Take Care, är meriterande.

Arbetet kräver en vilja att vara behjälplig och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet samt ditt sätt att bemöta andra människor. Du ska vara noggrann och professionell i tal och skrift. Som chef ska du kunna engagera och motivera dina medarbetare. Du ska även ha en god organisatorisk förmåga, kunna se nya lösningar, komma med nya förslag samt genomföra dessa.

FACKLIGA KONTAKTER

VÅRDFÖRBUNDET
Marion Vaeggemose,076-7900391, marionjudithgrelck.vaeggemose@ltdalarna.se

VISION
Elisabeth Norgren, 072-215 70 80, elisabet.norgren@ltdalarna.se
Alt. vision.falun@ltdalarna.se, 023-490 850

LEDARNA
Gunilla Rosendal, 0240-495309, gunilla.rosendal@ltdalarna.se

KOMMUNAL
Eva Sens, 023-49 27 88, 010-442 81 71, eva.sens@ltdalarna.se
Alt. kommunal.centralt@ltdalarna.se

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.