Biträdande avdelningschef Anestesiavdelningen Mora Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Anestesiavdelningen i Mora söker dig som är intresserad av ett omväxlande och spännande jobb på ett mindre sjukhus

Anestesiavdelningen utför anestesier på en operationsavdelning med 5 salar dygnet runt samt bemannar uppvakningsavdelningen dagtid/kvällar. Anestesin ingår i sjukhusets hjärtlarmfunktion och har dessutom externa uppdrag som att söva vid olika röntgenundersökningar, söva på Tandpolikliniken och följa med på ambulanstransporter.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som biträdande avdelningschef är ett förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Initialt är förordnande tidsbegränsat till tre år med möjlighet till förlängning. Du har som uppgift att, tillsammans med avdelningschefen, leda och utveckla verksamheten utifrån organisatoriska och ekonomiska ramar samt efter landstingets policydokument. Som ledare inspirerar du och tar tillvaro medarbetarens kunskaper samt ser till att de erhåller kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov.

Du har en nyckelroll som anestesins koordinator i operationsverksamheten och visst kliniskt arbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Du som söker har specialistutbildning i Anestesi och erfarenhet av att jobba på operationsavdelning. Tidigare erfarenhet som chef/ledare är meriterande.
För att trivas i rollen tror vi du har en god arbetsförmåga och tycker om att jobba i en tvärprofessionell miljö. Du är stresstålig , flexibel, lösningsorienterad och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi sätter stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.