Underläkare 2 st vik, Vårdcentral Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Säter är en av Landstinget Dalarnas vårdcentraler och är belägen på natursköna Skönviksområdet i Säter och har ca 9300 listade patienter.
Hos oss arbetar ca 40 personer inom olika yrkeskategorier. Hos oss är allt samlat under ett tak och vi kan erbjuda bred kompetens på ett ställe för hela familjen.
Här finns läkare med olika specialiteter; distriktsläkare, barn- och ungdomsläkare. Vi har även läkaransvar för kommunens särskilda boenden.

Sjuksköterskor och distriktsköterskor finns med olika specialområden t.ex.diabetes, Astma/KOL, hypertoni och barnhälsovård.
Våra barnmorskor arbetar med mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, klimakterierådgivning och gynekologiska hälsokontroller.
Vårdcentralen har en rehab.enhet med 5 sjukgymnaster/fysioterapeuter och en arbetsterapeut.
Vi har även samtalsmottagning för vuxna och en samtalsmottagning för barn och unga.

Vi söker dig som är underläkare, i dina arbetsuppgifter ingår såväl planerad mottagning som akutmottagning.

Handledning kommer att finnas av erfaren distriktsläkare.

Kvalifikationer

Krav: Svensk läkarexamensbevis.

Som person är du initiativrik, positiv och teaminriktad. Vidare har du lätt för att anpassa dig till förändringar, är serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga.

Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift är krävs.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.