Verksamhetsutvecklare/Distriktssköterska/Sjuksköterska, VC Domnarvet

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare kommer du att arbeta med hälsofrämjande arbete och implementering av nationella riktlinjer på vårdcentralen tillsammans med klinikledningen.
Du kommer även att arbeta som distriktssköterska/sjuksköterska på 50%
Vill du ha ett roligt, utvecklande och spännande arbete med kompetenta och aktiva medarbetare? Då är detta en möjlighet för dig.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska med erfarenhet från egen mottagning och gärna från kvalitet- och förbättringsarbeten.
Du ska ha god samarbetsförmåga, vara kreativ och lösningsfokuserad och ha en positiv människosyn.
Du ska vara lugn och stresstålig och kunna ha många bollar i luften.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.