Medicinsk sekreterare, Kvinnokliniken, Gynekologisk mottagning Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Gynmottagningen i Mora är en del av Kvinnosjukvården i Dalarna. Vi har ungefär 5000 besök/år.
På gynekologimottagningen bedrivs utredning och behandling av gynekologiska och obstetriska sjukdomstillstånd. Vårt uppdrag är att bedriva kvalificerad specialistvård. Vi tar emot patienter med allmänna gynekologiska besvär, utreder infertilitet, inkontinens, vulvabesvär samt gör uppföljning och behandling av cellförändringar.
Inom mottagningen bedrivs även specialistmödravård och polikliniska operationer. Vi har även en uroterapi och kontinensmottagning.

Som medicinsk sekreterare hos oss är du en viktig del av verksamheten!
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av utskrift av patientdokumentation och diagnos- och åtgärdsregistrering i Take Care, posthantering, receptionsarbete samt övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon av följande utbildningar;
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
Vårdadministrativa programmet 180 hp.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.
Godkänd utbildning som medicinsk sekreterare, gärna med några års yrkeserfarenhet.
Vidare ser vi att du har grundläggande datorkunskaper och det är meriterande med kunskap i systemet TakeCare.
Goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi.

Vi värdesätter att du som söker tjänsten har ett positivt förhållningssätt till patienter, arbetskamrater och dina arbetsuppgifter, samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete.
Du trivs med ett självständigt arbete, men har samtidigt god samarbetsförmåga.
Du är en engagerad person som har lätt för att ställa om efter rådande omständigheter. Noggrannhet och ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.