Fysioterapeut/Sjukgymnast tv Vårdcentral Sälen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Sälen finns i Sälens by i nybyggda lokaler.

Den bofasta befolkningen är cirka 3 300 personer men under högsäsong tillkommer över 80 000 besökare som samtidigt vistas i Sälenfjällen. Området i övrigt har en tydlig glesbygdsprägel med långa avstånd och 10 mil till närmaste sjukhus.

Vår personalstyrka dubbleras under vintersäsongen och framförallt anställs fler läkare, sjuksköterskor och medicinsk sekreterare.

Vårdcentral Sälen är en arbetsplats med korta kommunikationsvägar och egen röntgen
En stimulerande arbetsplats året runt och extra händelserik under vintersäsong.
Möjlighet till aktiv fritid för dig som gillar skog och fjäll
Som fysioterapeut kommer dina arbetsuppgifter att bestå av behandling, uppföljning och träning av patienter. Fysioterapeuterna på vårdcentralen arbetar även som 1:a instans, har akuttider och akuta bedömningstider.
I nya, fräscha lokaler arbetar fysioterapeuterna tillsammans med många andra professioner, såsom arbetsterapeut, läkare, rehabkoordinator, psykologer, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi arbetar i team runt bland annat multimodal rehabilitering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg fysioterapeut/sjukgymnast.

Du vill arbeta på en utvecklande arbetsplats och har lätt att samarbeta, samverka i team, men kan också arbeta självständigt.

Är initiativtagande och trygg i din arbetsroll.

Vidareutbildning inom OMT eller liknande är meriterande..

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.