Sjuksköterska (rotationstjänst 76,92%) Reumatologen avd 12, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Kliniken för Reumatologi är den enda specialistenheten i Dalarna för patienter med reumatisk sjukdom. Vi har 9 slutenvårdsplatser med 5-dygnsvård varav 3 st är för reumapatienter och 1 hudplats. Resterande 5 platser är postoperativa ortopedpatienter. Vi har även en infusionsmottagning.Öppenvårdsmottagning och Osteoporosenhet bedrivs också på Reumatologkliniken.

Tjänsten är en rotationstjänst med övervägande nattjänstgöring.

Arbetstiden förlagd måndag-fredag.
Tveka inte att höra av Dej.

Kvalifikationer

Du är legitimerad Sjuksköterska .

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som nyfikenhet, flexibilitet, helhetssyn, initiativförmåga- god samarbetsförmåga.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.