Logopeder till Avesta lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Länslogopedin i Dalarna har mottagningar i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Vi är sammanlagt cirka 24 logopeder och två sekreterare. Flextid tillämpas. Vi samarbetar med logopedutbildningen i Uppsala och handleder regelbundet logopedstudenter.
Vi söker nu två leg. logopeder med placering på Avesta lasarett.

Vi planerar att flytta till nya fräscha lokaler i början av sommaren och kommer då att sitta tillsammans med habiliteringens personal. Avesta ligger i södra Dalarna på pendlingsavstånd från Uppsala. Tjänsterna kommer i första hand att tillsättas under förutsättning att vi får sökande till båda tjänsterna, eftersom vi vill undvika ensamarbete.

Du kommer att arbeta med barn- och neurologopedi samt eventuellt med språkliga utredningar av skolbarn. Du kommer att ingå i våra länsövergripande diagnosgrupper där vi träffas i Falun någon gång i månaden för att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Du är leg logoped; tidigare erfarenhet av barn- och neurologopedi samt språkliga utredningar av skolbarn är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att handleda studenter och handledarutbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.