Medicinsk sekreterare, 100 %, tillsvidareanställning 50:2018:756 - Landstinget Dalarna

Medicinsk sekreterare, 100 %, tillsvidareanställning

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vuxenpsykiatriska öppenvården i Mellersta Dalarna och Västerbergslagen vänder sig till personer som har behov av specialistpsykiatri. Vanligt förekommande diagnoser är svåra depressioner, bipolär sjukdom, ångestsjukdom, svåra somatoforma syndrom, posttraumatiskt stressyndrom, personlighetsstörningar och neuropsykiatriska tillstånd.

Basenhetens öppenvårdsmottagningar är lokaliserade i Borlänge, Ludvika samt Gagnef. Kris- och Traumamottagningen finns i Borlänge.

Den administrativa enheten är klinikens stödfunktion för vårddokumentation, kodning, reception, systemadministration, telefoni mm.

Vi erbjuder dig som medicinsk sekreterare omväxlande arbetsuppgifter och en god arbetsgemenskap. Du kommer att tillhöra basenhetens administrativa enhet med arbetsuppgifter såsom vårddokumentation, systemadministration, reception, remisskonferenser, vårdlagsmöten, introduktion, TeleQ mm.
Du kommer även att delta i projektet RAK (Rätt Använd Kompetens) som pågår inom öppenvårdspsykiatrin.

Resor kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon av utbildningarna:
. Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
. Vårdadministrativa programmet 180 hp.
. YH-utbildning 400 p.
. 1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Som person är du flexibel, noggrann och stresstålig. Goda datakunskaper och färdigheter i Office och TakeCare är meriterande.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.