Sjuksköterska! Vill du jobba hos oss på IVA i Mora?

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Välkommen till oss på IVA i Mora!

Mora lasarett är ett mindre länsdelssjukhus beläget vid norra delen av den vackra Siljansregionen. Lasarettet betjänar ett område som till ytan är större än halva landskapet. Av Dalarnas nästan 300 000 innevånare bor drygt en fjärdedel i lasarettets upptagningsområde. Befolkningen fördubblas i området under stora delar av året genom den stora tillströmningen av besökare.

IVA tillhör anestesikliniken och är en allmänintensivvårdsavdelning med 5 patientplatser. Vi vårdar patienter från medicin, kirurg och ortopedkliniken. Under jourtid tar vi även emot postoperativa patienter.

Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion.

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga för arbete på en intensivvårdsavdelning anpassat för grundutbildad sjuksköterska.

Du kommer även att ha möjlighet att jobba med utvecklingen av avdelningen i någon av våra ansvars och utvecklingsgrupper.

Avdelningen tillämpar individuell schemaplanering samt helgarbete 2 av 5.

Utöver det nationella avtalet för OB-ersättningar får du 24/7-tillägg för natt-och helgarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet från akutvårdsavdelning.

Du bör ha ett stort intresse för intensivvård, samt ambitionen att så småningom vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska inom detta område.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och vara flexibel i ditt arbetssätt då arbetsbelastningen kan variera mycket under ett arbetspass.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.