Tandsköterska

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker till käkkirurgiska kliniken/odontologisk radiologi i Falun en tandsköterska på heltid med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad käkkirurgi.


Kliniken är belägen på Falu lasarett. Här arbetar fyra käkkirurger, en ST-tandläkare i käkkirurgi, en odontologisk radiolog, en assistenttandläkare , en tandläkare, tre röntgentandsköterskor, nio operationstandsköterskor, två tandsköterskor och två medicinska sekreterare. Vi arbetar inom ett mycket brett käkkirurgiskt behandlingspanorama. Nära samarbete med övriga avdelningar på sjukhuset. Dokumentation sker i flera journalsystem som T4, Take care m.fl. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Operationstandsköterskeutbildning är meriterande. Erfarenhet av arbete som tandsköterska, journalsystemet T4 är meriterande.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Körkortsbehörighet B är meriterande. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt.

Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Tillträde efter överenskommelse.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.