Sjuksköterska vik Hudmottagningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

En av våra sjuksköterskor kommer att gå betald utbildning till distriktsköterska, vi behöver en ersättare till Hudmottagning Falu lasarett.
Hudkliniken Dalarna är en länsövergripande klinik med ansvar för hudsjukvård och STI. Specialistläkarmottagning hud, STI samt behandlingsenhet finns på Falu lasarett.
Kliniken har även vårdplats på avd.12 reumatologkliniken samt behandlingsenheter på fyra platser i länet.
Mottagningsarbete, telefonrådgivning, vara behjälplig vid samt utföra olika
behandlingar.
Inskolning sker internt och anpassas till tidigare erfarenhet.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av hudsjukvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.