Sjuksköterska till Psykiatriska mottagningen i Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

En av våra sjuksköterskor har övergått i ny tjänst och därför söker mottagningen ny medarbetare.
Psykiatriska mottagningen har 30 medarbetare med varierande yrkeskompetenser; specialistläkare, psykologer, medicinska sekreterare, skötare, arbetsterapeut, sjuksköterskor och socionomer/kuratorer.

På mottagningen har vi organiserat arbetet i flera diagnosinriktade team men då många har flera diagnoser arbetar vi självklart över teamgränserna.

Du kommer till en början att ingå i det neuropsykiatriska teamet och kommer att vara fast vårdkontakt för patienter med diagnoserna inom det neuropsykiatriska området.

I arbetet som sjuksköterska ingår läkemedelshantering på mottagningen och nedtrappning av läkemedel.
Drogscreening och provtagning.
Bedömningar av de patienter som kommer på remiss till mottagningen.
Samarbete och vårdplanering med socialtjänst och slutenvården. Läkemedelsuppföljning både per telefon och vid besök. Receptförnyelse och telefonrådgivning, vi har Tele Q samt 1177 Mina vårdkontakter.
Kvalitetsregistrering.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska där vidareutbildning med inriktning psykiatri ses som meriterande, gärna med tidigare erfarenhet av psykiatri.

Vi söker dig som är genuint intresserad av psykiatri och samsjuklighet och som vill vara med att utveckla samarbetet mellan specialistpsykiatri, socialtjänst och primärvård. Detta finns beskrivet i ett gemensamt vårddokument.

Du förväntas ha god samarbetsförmåga, kunna ta beslut och hantera förändringar samt vara flexibel.
Vi lägger stor vikt vid att du vill arbeta i team och på personlig lämplighet.
Vi använder oss av Take Care journalsystem. Erfarenhet av att arbeta i systemet eller liknande är meriterande.

Körkort erfordras.

Intervjuer sker löpande under pågående annonsering.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.