Sjuksköterska Akuten Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Akutmottagningen vid Falu lasarett har i uppdrag att bedriva specialiserad sjukvård för akut svårt sjuka eller skadade medborgare i ett brett spektrum. Vilket omfattar sju olika medicinska specialistområden, dygnet runt. Uppdraget innefattar även katastrofberedskap.
Kliniken har en kompetensstege som du följer under inskolningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har tidigare vårderfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Meriterande är om du har vidareutbildning inom akutsjukvård.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom intresse av utvecklingsarbete, att du trivs när det är många bollar i luften och har god samarbetsförmåga.
Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du kan arbeta självständigt samtidigt som lagarbete är en viktig faktor. Som person är du trygg och stabil. Att anpassa dig efter ändrade omständigheter är inga problem och du ser möjligheter i förändringar.
Om du söker ett stimulerande, utvecklande och spännande arbete tillsammans med positiva och kompetenta kollegor är vi den arbetsplats du söker. Välkommen att kontakta oss enligt nedan.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.