Ambulanssjuksköterska till Ambulanssjukvården, Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Inom ambulanssjukvården samtliga förekommande arbetsuppgifter.

Som ambulanssjuksköterska arbetar du först och främst med allmän och specifik omvårdnad gentemot patienter med akut sjukdom eller skada. Prioriteringar och omprioriteringar sker av patienter utifrån deras medicinska tillstånd.
Du arbetar utifrån gällande behandlingsriktlinjer för Ambulanssjukvården Dalarna.

Du arbetar alltid i team, som genom samarbete och utbyte av kunskaper och erfarenhet ska verka för bästa möjliga omhändertagande av sjuka och skadade.

Vi arbetar med flexibel schemaläggning. Du kommer att arbeta både i akutambulans och flerbårsambulans.

Kvalifikationer

Du förväntas vara godkänd enligt Ambulanssjukvården i Dalarnas riktlinjer gällande anställningstester och introduktionsutbildning.

Krav: Leg Sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot ambulanssjukvård.
Körkort med behörighet att framföra fordon med totalvikt över 3,5 ton, lägst behörighet C1.

Meriterande är: Prio 1 behörighet.
Godkänd PS/PHTLS/AMLS-utbildning samt handledarutbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.