Sem vik undersköterskor, IVA/UVA Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Intensivvårdsavdelningen (IVA) i Falun söker 12 medarbetare som semestervikarier.
IVA tillhör An/OP/IVA kliniken och har 8 patientplatser. Här vårdas de mest sjuka patienterna, både barn och vuxna. Till avdelningen hör också uppvakningsavdelningen (UVA ) med 17 platser.

Som semestervikarie får du introduktion under 3 veckor enligt speciellt introduktionsprogram.Vården på IVA/UVA är högspecialiserad och tekniktät. Som undersköterska ingår du i ett team tillsammans med sjuksköterska och läkare. Dina arbetsuppgifter består av avancerad omvårdnad och övervakning av svårt sjuka patienter. Till avdelningen hör också uppvakningsavdelningen (UVA) där nyopererade patienter vårdas.

Kvalifikationer

Examen från vård-och omsorgsprogrammet eller annan relevant undersköterskeutbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Pågående sjuksköterskeutbildning avslutat minst 4 terminer.

Läkarutbildning avslutat minst 4 terminer.

Erfarenhet från slutenvård, medicin, infektion, kirurgi samt barn är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intevjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar veck 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.