Undersköterska 100 % tillsvidare Leksands Vårdcentral

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentralen ligger centralt i Leksands kommuns tätort och det är lätt att ta sig hit via både tåg och buss. Leksands Vårdcentral har uppdrag via Landstingets Hälsoval och har cirka 15 000 listade patienter.
Vårdcentralens bemanning består av många olika yrkeskategorier med bred kompetens. Samarbete och nyttjande av varandras olika kunskaper är en viktig del i det vardagliga arbetet. Verksamheten genomsyras av en primärvård i ständig förändring. Vårt uppdrag är för närvarande måndag till fredag klockan 8 - 17.

Vi söker Dig som är undersköterska och som vill arbeta med en primärvård i förändring. Du är noggrann och har god initiativ- och planeringsförmåga och är stresstålig. Provtagning och samarbete runt patienten med andra yrkeskategorier, utgör en stor del av det dagliga arbetet, men andra arbetsuppgifter för dig som undersköterska är ständigt under utveckling.
Vidare tycker du om att ha direkt patientarbete och är inte främmande för att arbeta med egen mottagning inom ditt kunskapsområde.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Du är utbildad undersköterska med examen. Vi ser gärna att Du har erfarenhet från arbete på vårdcentral eller liknande. En merit är om du har haft eget mottagningsarbete. Du ska vara flexibel, serviceinriktad och kunna arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.