Sjuksköterska Akutmottagningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.
Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Akutmottagningen i Falun söker sjuksköterskor.
Om du söker ett stimulerande, utvecklande och spännande arbete tillsammans med positiva och kompetenta kollegor är vi den arbetsplats du söker.

Arbetsuppgifter

Akutmottagningen vid Falu lasarett har i uppdrag att bedriva specialiserad sjukvård för akut svårt sjuka eller skadade medborgare i ett brett spektrum, vilket omfattar sju olika medicinska specialistområden, dygnet runt.

Uppdraget innefattar även katastrofberedskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har tidigare vårderfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll.
Meriterande är om du har vidareutbildning inom akutsjukvård.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom intresse av utvecklingsarbete, att du trivs när det är många bollar i luften och har god samarbetsförmåga.
Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar strukturerat.
Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du kan arbeta självständigt samtidigt som lagarbete är en viktig faktor.

Som person är du trygg och stabil. Att anpassa dig efter ändrade omständigheter är inga problem och du ser möjligheter i förändringar.

Välkommen att kontakta oss!

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.