Sem vik barnmorska Förlossning BB

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Förlossning/BB Falu Lasarett

På vår klinik kombineras antenatal- förlossning- och BB-verksamhet. Som barnmorska hos oss får du en nyckelroll i verksamheten. Du har hand om den gravida kvinnan både före, under och efter förlossningen och du är en viktig del i vården av den nyblivna familjen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Barnmorska.

Du har en professionell inställning till din yrkesroll och har ett genuint intresse för människor med patienten i fokus. Du trivs att arbeta såväl i grupp som självständigt, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi söker dig som vill jobba heltid/deltid. Arbetstiden är förlagd till dag/natt. Vi kan erbjuda individuell schemaplanering.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.