Förrådsarbetare till Logistikavdelningen Hjälpmedelscentralen, Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

LD Hjälpmedels uppdrag är att genom hjälpmedel, habiliterings- och rehabiliteringsstöd, rådgivning, konsultation, information samt tolktjänst, bidra till bästa möjliga livssituation för personer med funktionsnedsättning. Vi är cirka 160 medarbetare och samarbetar med primärvård, specialistsjukvård och Dalarnas kommuner.

Logistik är en avdelning inom LD Hjälpmedel vars uppdrag omfattar inköp, förråd och distribution av hjälpmedel såsom rullstolar, sängar, rollatorer, medicintekniska hjälpmedel med mera, till kunder i hela länet. Här finns sju medarbetare varav en avdelningschef. Verksamheten är belägen på Hjälpmedelscentralen i Borlänge.

Vi söker nu en förrådsarbetare.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av hantering av inkommande och utgående gods, kvalitetskontroller och övrigt arbete som ligger inom vårt ansvarsområde.

Du ger även intern service samt arbetar i team tillsammans med medarbetare från andra avdelningar inom LD Hjälpmedel .
Du har en del kontakt med leverantörer och kunder via telefon eller mejl.

Arbetet innebär även en del tunga lyft.
För att uppnå flexibilitet och variation i arbetet, jobbar vi utifrån ett rullande schema på de olika arbetsstationerna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, stor datorvana, B-körkort och god fysik.

Truckförarbevis och erfarenhet av arbete med logistik/förråd/lager är meriterande.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att var framgångsrik i arbetet behöver du ha lätt för att samarbeta, vara noggrann, ordningsam, serviceinriktad och flexibel.

Välkommen med din ansökan! Endast ansökningar med CV och personligt brev behandlas.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.