Vill du bli Sveriges bästa medicinsjuksköterska?

Stäng

Kontakt

Landstinget Dalarna

Box 712 791 29 Falun 023-49 00 00 landstinget.dalarna@ltdalarna.se
Sjuksköterskan Louise på Medicinska kliniken i Falun. Kollegor på Medicinska kliniken i Falun.Sjuksköterskan Nannie på avdelning 29.Kollegor på Medicinska kliniken i Falun i arbete.Sjuksköterska sitter på träningscykel.Sjuksköterska på Medicinkliniken i Mora.Kollegor på Medicinkliniken i Falun sitter vid fikabordet.Sjuksköterska på Medicinkliniken.Kollegor på Medicinkliniken i Mora.

Nu söker medicinklinikerna i Falun och Mora dig som är engagerad, driven och vill utvecklas tillsammans med oss. Välj det som passar dig – den pulserande staden eller det lugnare livet på landet.

Inom medicin får du en trygg bas med möjlighet till variation, oavsett om du är nyutexaminerad eller har några år inom yrket. Här ryms många specialiteter vilket ger dig en bred kunskap och erfarenhet. För dig som söker ytterligare utmaningar finns det möjlighet till specialisering inom något område du brinner lite extra för.

Som sjuksköterska hos oss får du en utmanande och viktig roll i teamarbetet kring patienten. Vi ger vård som är kunskapsstyrd och präglad av säkerhet, delaktighet, omtanke och respekt. Vi samarbetar ofta och tätt med varandra och andra kliniker. Det ger dig insyn i många olika verksamheter och gör att den ena dagen inte är den andra lik. Det finns alltid nytt att lära inom medicin!

För dig som jobbar natt- och helg utgår ett särskilt 24/7-tillägg utöver det nationella avtalet för ob-ersättningar.

Vi arbetar tillsammans för ett hälsosammare Dalarna. Vill du vara med?

Basår till nyutexaminerade sjuksköterskor i Falun

Läs om att jobba på medicin i Falun

Tajta arbetsrelationer och omväxlande arbete i Mora

Läs om att jobba på medicin i Mora