Caroline, sjuksköterska infektionsklinik

Stäng

Kontakt

Landstinget Dalarna

Box 712 791 29 Falun 023-49 00 00 landstinget.dalarna@ltdalarna.se

"Jag fick ett varmt välkomnande och trivdes snabbt"

- Det bästa med att jobba som sjuksköterska inom Landstinget Dalarna är känslan av att verkligen kunna hjälpa andra människor och att jag får utvecklas kunskapsmässigt. Att komma ny var både nervöst och spännande, men jag fick ett varmt välkomnande och trivdes snabbt på Infektionskliniken.

Caroline Eriksson, sjuksköterska infektionskliniken Falu lasarett

- Jobbet som sjuksköterska är krävande men också väldigt roligt. När man kommer in som vikarie behöver man mycket stöttning från kollegor och chefer, vilket jag fick här. Tillsammans är vi en bra personalgrupp som stöttar varandra att klara det mesta. På Infektion lär man sig väldigt mycket både omvårdnadsmässigt och medicinskt. Det är också ett bra samarbete mellan de olika yrkeskategorierna och man lär varandra.

- Efter mitt sommarjobb fick jag frågan om jag ville ha en fast anställning. Jag tackade ja eftersom jag trivdes så bra och infektionskliniken är en bra grund att stå på. Att jobba på sjukhus är väldigt roligt och lärorikt. Jag tycker att alla som är intresserade av att testa det ska söka sommarjobb hos oss.