Anna-Carin, sekreterare

Stäng

Kontakt

Landstinget Dalarna

Box 712 791 29 Falun 023-49 00 00 landstinget.dalarna@ltdalarna.se
Anna-Carin Bergkvist.

Anna-Carin Bergkvist arbetar som sekreterare på Kansliavdel- ningen som tillhör Landstingets Centrala förvaltning. Hon har arbetat inom Landstinget Dalarna sedan 2005 och tycker det är roligt att arbeta i ett yrke där flexibilitet och utveckling är viktigt.

Vad är roligast med jobbet?

Mina arbetsuppgifter är omväxlande och det händer mycket nytt inom Landstinget. Sen finns möjlighet att byta arbetsuppgifter och att utvecklas. Under den tid jag varit anställd på Landstinget har jag arbetat på Löneavdelningen, Redovisnings-
avdelningen och nu arbetar jag på Kansliavdelningen. Och mina trevliga arbetskamrater bidrar ju också till att det blir roligt på jobbet.

Vad var det som gjorde att du sökte dig till Landstinget Dalarna?

Landstinget är en stor organisation där det finns möjlighet att arbeta inom många olika områden. Jag hade tidigare erfarenhet från lön, ekonomi och administration och därför tyckte jag att Landstinget verkade vara ett bra ställe att arbeta på. Och det stämde, för jag arbetar ju fortfarande här!

Hur ser en typisk dag på jobbet ut?

Jag har nyligen bytt arbetsuppgifter och hittills har jag inte haft någon "vanlig" dag, utan det händer nya saker varje dag. Den tjänst jag har nu är ny, så det finns stora möjligheter att påverka och utforma hur jag vill att mitt arbete ska se ut.

Det här visste ni inte om mitt yrke

Att sekreterarjobbet är väldigt självständigt och att det gäller att vara beredd på det mesta och att ingen dag är den andra lik.