Kirurgkliniken Falun

Stäng

Kontakt

Landstinget Dalarna

Box 712 791 29 Falun 023-49 00 00 landstinget.dalarna@ltdalarna.se

Då kan vi bli ditt nya team

Kirurgkliniken i Falun bedriver högteknologisk kirurgi i nya lokaler och utför cirka 3 500 operationer/år. Vår vision är att bli den bästa kirurgkliniken i Sverige och vi är på god väg. Vi har fokus på rätt saker som ger oss mer tid för våra patienter. Vi har en bra ledning med chefer som har tid för sina 290 kompetenta medarbetare.

Är du den vi söker?

Nu söker vi dig som drivs av att ge patienter den bästa tänkbara vården, vill utmanas, utvecklas och älskar variationen mellan planerad och akut vård.

Sök jobb som sjuksköterska på Kirurgkliniken

Därför ska du jobba hos oss

Här får du jobba med det du är utbildad för. Vi använder våra medarbetares kompetens på rätt sätt och arbetar ofta i team för att ge patienten bästa vård.

Kirurgkliniken har en god sammanhålling och en bra arbetsmiljö i moderna lokaler. Utöver ett meningsfullt jobb som sjuksköterska kan vi erbjuda dig:

  • Individuellt anpassad introduktion - en individuellt anpassad inskolningsplan utifrån dina tidigare erfarenheter. Hos oss tillåts du vara ny och du får gradvis växa in i yrkesrollen. Under ditt första år, ett basår ingår en schemalagd utbildningsdag i månaden dessutom möjlighet till hospitering inom våra olika verksamheter. 
  • Individuell schemaplanering - du har själv möjlighet att planera din arbetstid.
    24/7- tillägg för natt- och helgarbete - extra ersättning utöver ob-tillägg.
    Egen mentor - kontinuerligt stöd av erfaren kollega.
  • Vidareutbildning – möjlighet till vidareutbildning till specialistsjuksköterska med studielön, läs mer om våra vidareutbildningar.
  • Medflyttarservice – är en stödservice till den medföljande familjen och handlar främst om att vara ett stöd i att hitta ett jobb i Dalarna men kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel barnomsorg, boende eller tips på olika föreningar. Läs mer om medflyttarservice 
  • Olika utvecklingsprojekt - vi deltar till exempel under hösten 2017 i ett 2 årigt projekt med vårdnära service (VNS). Det innebär att vi förstärker teamen med utbildad servicepersonal som ansvarar för arbetsuppgifter som inte handlar om vård och omsorg som transporter, förråd, rengöra och bädda sängar, kost och köksservice mm. Detta ger mer tid för patientarbete för våra undersköterskor och sjuksköterskor.
  • Källkraften - tillgång till vår friskvårdsanläggning med ett välutrustat gym, många olika aktiviteter och generösa öppettider.

Läs mer om Kirurgkliniken Falun och vår verksamhet

Kirurgkliniken finns i nybyggda lokaler i Dahlska huset, Falu lasarett.

 Kirurgkliniken finns i nybyggda lokaler i Dahlska huset, Falu lasarett.